we flyyyyyyyyyyyyyyyen




hej, nu e de carro som bloggar!

kortsagt, vi är bäst! <3

funky town

hejsan svejsan,

dagen har varit fett najs. det var kul att spela lasergame, fast det var lite mer satsiga människor än jag väntat mig. det var typ några killar där som var inne på deras fjärde omgång... geeeeks!

vi drog sedan till burger king, tog självklart min favorit burgare, crispy chicken meal, konstigt nog så njöt jag inte lika mycket som vanligt!!! så jag och carro bestämde att jag inte får äta den på en månad, så jag verkligen ska sakna sen.

sen drog vi till täby ett tag, köpte stumpbyxor. och nu ska jag äta, sen ska vi hem till annas kompis sara och ha det lite najs. ska bli kul.

HA DET GÖTT!


anna tyckte att det fattades bilder på henne i bloggen, jag håller med.

291209

jag och elin ska kolla på film nu, och äta pepparkakor och dricka julmust, vi har dock inte bestämt vilken än..

är väldigt taggad på morgondagen, ska spela lasergame/cybertown för första gången!!!!1
sen ska nog jag och amanda åka en sväng förbi täby, måste köpa några småsaker till nyår. :)


saknar lillkusinen redan..


vill ha värme, vill tillbaka till grekland


usch

har varit magsjuk, inte kul........

sex and the city

heeeeeejj,

idag har jag haft en "innebandydag", vi hade teknik, snackade taktik, lite match mot varandra, och sen match mot föräldrarna.. vi förlorade, piiiiinsamt! men till vårat försvar, nästan alla mål gjordes av en som spelar innebandy...

nu sitter jag iallafall hemma hos rebecca. vi är några tjejer här, vi kolla på sex and the city. det är väldigt trevligt!


vi är så snygga!


EN VECKA KVAR TILL GOTHIA!!

pictures

min dag i bilder


vi tog tåget in till stan

där strotsade (?) vi runt ett tag


sen blev det älskade burger king

sen såg vi stefan från paradise hotel

så drack vi varm choklad. och sen åkte vi hem..

fredag den trettonde

sitter hemma hos panda, vi ska kolla på fredag den trettonde, scary..

egentligen orkade jag inte komma hit, men amanda och amanda är proffs när det gäller övertalning, det kan bli lite jobbigt ibland. iallafall, jag är skittrött. vi har gått runt i stan i typ sju timmar, men det var det värt, hittade ett par fynd på rean. dessutom så såg vi stefan från paradise hotel! lite coolt, om man följer det såklart..

 lägger in bilder när jag kommer hem.


:(

snön smälter..


christmas eve


kusinerna (alla förutom elis, han hade gått och lagt sig..)

Gårdagagen var underbar, vi hann göra en massa saker..

jag gick upp klockan 9.00. då åt jag en riktig julfrukost, med julskinka på brödet, risgrynsgröt och varm choklad. det var en bra start. sen lekte jag med elis lite inomhus. sen gick vi ut och åkte pulka, gjorde snöänglar och annat. när vi kom in kollade vi på teskedsgumman.
 sen gjorde jag mig i ordning. sen kollade vi på kalle anka, och sen kom resten av släkten. och sen åt vi en riktigt god julmiddag! och sen var det karl-bertil jonsons jul.
sen var det paketöppning. jag fick massa smink, pengar och andra små saker. men den bästa julklappen var från farfar, han hade bränt ner hans gamla band från när vi var små, och lagt över dom på dvd. det va jättekul att kolla på. sen senare mot kvällen så gick jag, elin och pappa och hämtade TP (trivial persuit), vi satt och spelade i ty två timmar. sen när klockan var typ tre så gick vi och la oss.
så går det till i vår familj..

teskedsgumman

elis och jag sitter och kollar på teskedsgumman, hur mysigt som helst!


fina amanda




foto: moi
(det här var den enda bilden som gick att ladda upp, jag förstår inte varför..)

...

- det går inte att lägga in bilder
- pepparkaksdegen var slut både på ica och coop
- mina hörlurar fungerar inte
- jag får inte sova i min egna säng i natt


+ elis är här
+ det är julafton imorgon!


snabbis in till täby..

nu drar jag, elin och mamma en snabbis in till täby, och självklart ligger vi redan två timmar (!) efter schemat, det är som det brukar i vår familj..
men när vi kommer hem kan jag iallafall glädjas åt att lillkusinen elis är här!



-

orkar ingenting just nu.

nästa brygga: Saltkråkan

idag under dagen har jag inte gjort mycket. men efter middagen mötte jag upp moa, sen gick vi till amanda. vi satt och snackade lite om allt möjligt, och sen klädde vi amandas gran. sen följde vi tråkmånsen (moa) hem. när vi kom tillbaka klädde vi på oss, och sen grävde amanda fram pulka, tefat och snowracern, och så gick vi till backen nedanför amanda. vi var ute i kankse 40 min, sen gick vi in och gjorde varm choklad. riktigt choklad, av kakao, socker och grädde. skitgottttt! och åt lite ahlgrens "granar". samtidigt som vi kollade/kollar på saltkråkan. myssssss. PUUSSSSSSSSSSSSS!!!


SkämtarN & PruttarN <3

i söndags åkte jag amanda och amanda till stan, vi var där vid cirka 12.00. där gick vi runt i ett par timmar, under den tiden hann jag halka mitt på drottninggatan och vi blev jagade av en crazy lady. sen åkte vi till täby, gick runt där ett tag. sen åt vi på burger king, it was delicious! hade inte ätit där på flera veckor. då träffade vi även på carro och rebecca. sen tog vi tåget tillbaka in till stan, för att se på bio med ett par filurer. vi kollade på Inglorious Basterds, den var faktiskt jälvigt bra tyckte jag, rolig var den. sen kom jag hem typ vid halv ett. då slocknade jag ganska fort efter en hel dag av shopping och bio. men det var riktigt fun!
 
lägger in bilder sen, orkar inte nu. alltså kommer det bilder från hela helgen sen. massor!

amanda nilsson är en tönt



HEEI!!!!

det blev inte stan idag. var tvungen att spela match med damerna (vi förlorade..). så det blir stan imorgon istället, då ska jag försöka köpa några julklappar, har inte köpt en enda än!

efter matchen så gick jag hem och duschade och åt, sen tog jag bussen ner till centrum med amandorna. där köpte vi MAOAM, vårat nya favorit godis! sen när vi kom hem så kollade vi på robinson. och sen kom thomas och paxen, då kollade vi på en film, en norsk skräckfilm, som hette Rovdyr, det var rätt så bra.

när dom sedan hade gått, så blev vi väldigt flummiga. vi tog en massa fina (och inte så fina) foton, cirkus 200 bilder. lägger in dom bilderna när amanda har lagt in dom på sin dator. hoppas hon gör det fort.. kommer antagligen bilder från morgondagen, då vi åker till stan.

men nu ska vi kolla på madagaskar och chilla galet. PE U ESS ESS!

LOOOOV



ska göra ett nytt försök med bloggen, får se ur det går..


jag vaknade i morse av frukost på sängen (eller soffan..) av Erika. det var mysigt. kvällen innan hade vi haft en överrasknings/bortflyttnings fest för Maya i min klass, hon ska flytta till USA på söndag! hon kommer bli väldigt saknad. det var iallafall väldigt trevligt.

och idag under dagen så gjorde jag inte så mycket, slappade. men klockan sex så skulle jag sitta barnvakt åt min gudmors son. det var ganska kul, och sen tjänade man lite pengar på det. dessutom så somnade han mycket tidigare än väntat, så jag satte mig och spelade gitar hero.

borde väl sova nu, med tanke på att jag ska till stan med amandorna imorgon. måste därför upp vid halv elva typ.

PUSS


RSS 2.0