-

Igår bjöd jag anton på hans efterlängtade kladdkaka, som jag väntat alldeles för länge med att göra. stackars anton. iallafall, på köpet kom carro, erika, love och dennis. 
först åt vi kladdkaka. sen kollade vi på Spanien-Honduras. och sen lärde jag och carro dennis och anton att kolla på vänner, jag tror dom tyckte om det, bara att dom inte vill erkänna det!

det var trevligt.


-


bilder från min och rebbans tjejmiddag som vi hade höromdagen. bilder är tagna av vendela!

middagen blev mucho lyckad tycker jag. maaassa snygga vänner, god mat(hoppas jag..?), studshoppande och "jag har aldrig"-lekandes med cola. senare när bara några filurer var kvar, så kom gitarren fram och vi började sjunga. det var myyys.

snygga veeeener


Happy Birthday!


födelsedagsbarnet! GRATTIIS MOOLLIEE

Det snurrar i min skalle


Carro is the photographer!

Här sitter jag och lyssnar på Familjen och laddar för kvällen. Som jag tror kommer bli mucho lyckad. Först ska jag till födelsedagsbarnet Mollie, på födelsedagsmiddag! Sen ska vi, + många fler in till stan för att se på Familjen. Det kommer nog bli riktigt najs, ser framemot det. Och sen bär det hemåt mot Vallentuna igen, och då ska Mollie firas!

Så nu ska jag nog lägga mig i solen i en halvtimme eller så. Och sen ska jag försöka få upp en viss svårväckt människa, som just nu ligger och sover i min säng. Och sen så är det dags att fixa sig!

.


RSS 2.0